Contact

Laatst gewijzigd: 08/01/2021

Lauk Woltring. Innovatie, Advies, Coaching & Training op maat,

Geertestraat 30bis, 3511 XE UTRECHT
tel.:     (00 31) (0)30 276 42 96  Mobiel: (00 31) (0)6 26 152 163

E-mail: lauk.woltring@planet.nl    Skype:  lauk.woltring.innovation.advice    Web: www.laukwoltring.nl

Route

OV: Vanaf Utrecht CS (centrumzijde zuidkant) is het een kwartier lopen langs de stadszijde van de Catharijnesingel, zie ook onderstaand kaartje. U kunt ook bus 2 nemen (eerst naar busstation Jaarbeursplein, platform G2, bus 2 richting Museumkwartier) en dan uitstappen bij bushalte Universiteitsmuseum (bij de halte Universiteitsmuseum weer een eind teruglopen, eerst naar Oude gracht en dan de Springweg in (zie kaartje hieronder). U kunt als u slecht ter been bent ook 30 minuten tevoren een taxi reserveren via taxiboeken.nl (stuk goedkoper dan bij aanhouden van taxi).

Auto: Wie met de auto komt kan parkeren in Parkeergarage Springweg (€2,00 per 25 minuten), en dan +10 minuten lopen naar het einde van de Springweg/hoek Geertestraat.
Parkeren kan ook dichterbij op de Oude Gracht (€5,69 per uur, lastig een plek te vinden) of (veel meer plek) aan de andere kant van de Catharijnesingel bijv. in Justus van Effenstraat 3511 HK (parallel aan de Catharijnesingel) of Pasteurstraat 3511 HX (komt uit op Catharijnesingel (€ 4,39 per uur) op een loopafstand van 5 minuten.
Ga na het parkeren naar de Catharijnesingel, steek over naar de moderne voetgangersbrug ter hoogte van Lautenslager Makelaars (St. Martinusbrug), ga dan linksaf over de wal heen en dan verder links richting Geertekerk, daar rechtsaf (klein Geertebolwerk en achter de kerk is het ’t witte huis op de hoek van de Springweg en Geertestraat). Lijkt ingewikkeld, maar valt erg mee. Onderstaand kaartje kun je ook groter maken met meer details.


Grotere k(aart weergeven