Coaching

Laatst gewijzigd: 03/04/2017
Aan professionals, mannen en vrouwen die zich nader willen verdiepen en bekwamen in het werken met jongens of jonge mannen, bied ik een coaching-traject op maat op diverse terreinen waar ik de afgelopen jaren expertise heb ontwikkeld zoals onderwijs, opvoeding, KDV/BSO, jeugdzorg, verkeer (rijopleidingen, campagnes), emancipatie, e.a. gebieden.
De coaching omvat in principe een startsessie van 2 uur en daarna 5 gesprekken van ong. 1 uur.
Na de startsessie maken wij afspraken over een verder traject in de vorm van een 5-tal individuele coaching gesprekken met specifieke aandacht voor kennisoverdracht en uw verdere persoonlijke ontwikkeling rond dit thema.
Samen lopen wij uw werk met jongens of jonge mannen langs, bespreken uw (leer-)doelen en wat u daarbij tegenkomt. Waar nodig draag ik ook kennis over die u op uw eigen manier verder zult ontwikkelen: een vorm van individuele bijscholing en bespreking van studiemateriaal.
Na overleg maak ik een offerte voor dit pakket is. Een aanbod op maat is ook mogelijk. Bijv. alleen de startsessie (indien u afziet van de coaching gesprekken).
De gesprekken vinden plaats bij mij thuis in Utrecht (op ong. 15 minuten loopafstand vanaf het perron van Utrecht Centraal). Desgewenst bij u thuis of op uw bedrijf (meerprijs reiskosten en reistijd).

Meer info: zie verder deze website en m.n. de verschillende pagina’s met deelterreinen.

Teambegeleiding en bijscholing:
Hierbij gaat het om een apart traject van in de regel 2 dagdelen met een tussenperiode van eigen werkzaamheid. Zie als voorbeeld mijn aanbod voor onderwijsinstellingen (-> pagina onderwijs).

Reageren of contact opnemen

Indien u wilt reageren op dit bericht, kan dat in het reactieformulier hieronder.

Indien u contact met mij wilt opnemen, kan dit met het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *