Coaching, overdracht expertise

Laatst gewijzigd: 05/04/2021

Inmiddels 73, ben ik nu ruim 40 jaar actief rond het thema ‘werken met jongens en jonge mannen‘ en heb ik veel mee-gemaakt, geleerd, gecorrigeerd en uitgevonden (zie ook de portfolio’s op verschillende terreinen). Ik ga nog een tijd door, maar draag nu ook met veel plezier het stokje over aan volgende generaties die er op hun eigen manier mee verder willen gaan.
Aan professionals, mannen en vrouwen, die zich nader willen verdiepen en bekwamen in het werken met jongens of jonge mannen, bied ik tegen bescheiden vergoeding een coaching traject op maat op de terreinen waar ik de afgelopen jaren expertise heb ontwikkeld zoals het werken met jongens & jonge mannen in onderwijs, opvoeding, KDV/BSO, jeugdzorg, verkeer (rijopleidingen, campagnes), emancipatie, e.a. gebieden.
Millennials met een krappe beurs en onzekere arbeidsmarktperspectieven geef ik graag forse korting.

Het coachen omvat in principe een startsessie van 2 uur en daarna 5 gesprekken van ong. 1 uur.  Na een startsessie maken wij afspraken over een verder traject in de vorm van een 5-tal individuele coaching gesprekken met specifieke aandacht voor kennisoverdracht en uw verdere persoonlijke ontwikkeling rond dit thema.
Samen lopen wij uw werk met jongens of jonge mannen langs, bespreken uw (leer-)doelen en wat u daarbij tegenkomt. Waar nodig draag ik ook kennis over die u op uw eigen manier verder zult ontwikkelen: een vorm van individuele bijscholing en bespreking van studiemateriaal.
Na overleg maak ik een offerte voor dit pakket. Een aanbod op maat is ook mogelijk. Bijv. aan duo’s of alleen de startsessie (indien u afziet van de coaching gesprekken). Veel instellingen hebben tegenwoordig een budget voor individuele leertrajecten.

De gesprekken vinden plaats bij mij thuis in Utrecht (op ong. 15 minuten loopafstand vanaf Station Utrecht Centraal of Vaartse Rijn). Desgewenst bij u thuis of op uw bedrijf (tegen meerprijs voor reiskosten en reistijd).

Covid19: Ik werk liefst face-to-face en bied thuis een goed geventileerde ruimte waar 1,5 meter afstand geriefelijk mogelijk is. Eventueel kan ik ook coachen via video (skype, zoom, teams e.d.) maar dat gaat ten koste van de kwaliteit, zo heb ik inmiddels ervaren. Na 11 mei ’21 ben ik volledig gevaccineerd en heb ik nog meer mogelijkheden.

Meer informatie: zie verder deze website en m.n. de verschillende pagina’s met deelterreinen.

Teambegeleiding en bijscholing: Hierbij gaat het om een apart traject van in de regel 2 dagdelen met een tussenperiode van eigen werkzaamheid. Zie als voorbeeld mijn aanbod voor onderwijsinstellingen.

(-> pagina onderwijs).

Reageren