Lauk Woltring

image_pdf

Coaching

Aan professionals, mannen en vrouwen, die zich nader willen verdiepen en bekwamen in het werken met jongens of jonge mannen, bied ik tegen bescheiden vergoeding een coaching traject op maat op die terreinen waar ik de afgelopen jaren expertise heb ontwikkeld zoals het werken met jongens & jonge mannen in onderwijs, opvoeding, KDV/BSO, jeugdzorg, verkeer (rijopleidingen, campagnes), emancipatie, e.a. gebieden.

Het coaching traject omvat in principe een startsessie van 2 uur en daarna 5 gesprekken van ong. 1 uur.  Na een startsessie maken wij afspraken over een verder traject in de vorm van een 5-tal individuele coaching gesprekken met specifieke aandacht voor kennisoverdracht en uw verdere persoonlijke ontwikkeling rond dit thema.

302984832wqe

Samen lopen wij uw werk met jongens of jonge mannen langs, bespreken uw (leer-)doelen en wat u daarbij tegenkomt. Waar nodig draag ik ook kennis over die u op uw eigen manier verder zult ontwikkelen: een vorm van individuele bijscholing en bespreking van studiemateriaal.

Na overleg maak ik een offerte voor dit pakket. Een aanbod op maat is ook mogelijk. Bijv. aan duo’s of alleen de startsessie (indien u afziet van de coaching gesprekken). Veel instellingen hebben tegenwoordig een budget voor individuele leertrajecten.