Studiedag Jongens in het Primair Onderwijs

Laatst gewijzigd: 28/12/2017
Jongens in het primaire onderwijs

Datum studiedag: 18 april 2018

Vergeleken met meisjes blijven de resultaten van jongens in het PO achter. Het huidige onderwijs, de aanpak, lijkt minder goed aan te sluiten bij hun ontwikkeling en rijping. Daarnaast is het belang van de functie van man- nelijke rolmodellen erg actueel en niet voor niets stelt SIRE ons de vraag: Laat je jouw jongen genoeg jongen zijn?

Het is hét moment om het te hebben over jongens in het Primair Onderwijs. Het boek van Lauk Woltring Dat maak ik zelf wel uit (Werken met jongens: pedagogiek met gevoel voor sekse- en genderverschillen. Inspelen op aanleg, socialisatie en rijping) beleefde onlangs maar liefst de 6e herziene en aangevulde druk.

Al met al redenen te over voor een studiedag!
We onderzoeken met gerenommeerde sprekers en kundige workshop- leiders op allerlei manieren en niveaus wat jongens nodig hebben; wat er werkt, wat zij in hun mars hebben, maar nog niet ten volle naar buiten komt, wat het onderwijs van de toekomst hen te bieden heeft. Zodat jij, de professional die met jongens werkt, naar huis gaat met een schat aan nieuwe inzichten en handvatten. Praktisch en concreet.

Download pdfStudiedag-jongens-in-het-primaire-onderwijs.pdf

Organisatie: Wedding Nederland BV i.s.m. Lauk Woltring en Peter Verschoor. Je kunt je alvast aanmelden op FB-pagina Jongens in het Primair Onderwijs.
Datum: 18 april 2018
Kosten: 250 euro. Inschrijven vóór 15 februari: 225 euro.
Locatie: Sparrenhorst Nunspeet

Reageren of contact opnemen

Indien u wilt reageren op dit bericht, kan dat in het reactieformulier hieronder.

Indien u contact met mij wilt opnemen, kan dit met het contactformulier.